Template options
Wrapper layout
Predefined colors
Unlimited color
Use colorpicker
Boxed backgrounds
Boxed Background color
Use colorpicker

خطر آب تهران برای نوزادان زیر سه ماه

خطر آب تهران برای نوزادان زیر سه ماه

به گزارش پارسینه به نقل از مهر، رحمت‌الله حافظی با بیان اینکه سازمان‌های جهانی از سال های پیش ۳۰ سال خشکسالی را برای ایران پیش بینی کرده بودند، گفت: اما متاسفانه کسی به این هشدارها توجهی نکرد و کشورهایی که از لحاظ بارندگی نسبت به کشور ما دچار فقر بیشتری هستند، وضعیتشان بسیار مناسب تر از ما است و اعلام نمی کنند آب پشت سدهایشان روبه اتمام است.

وی ادامه داد: اعلام چنین موضوعی یعنی سکوت مدیریت و عدم مدیریت مصرف آب. زمانی که در صحن شورا در خصوص مدیریت طوفان پایتخت صحبت می کردیم، تذکر دادیم که در چند ماه آینده با بحران کم آبی مواجه هستیم اما مسئولان همچنان پشت درهای بسته در این رابطه تصمیم گیری کردند و هشدارها و کمبودها به مردم منتقل نشد که اگر اینگونه می شد می توانستیم از همراهی مردم کمک بگیریم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۵ درصد آب مصرفی از آب تسویه شده و ۲۵ درصد از چاه های عمیق بود، گفت: امسال این میزان به ۵۸ درصد آب تسویه شده و ۴۲ درصد آب چاه رسیده است و در سال آینده این رقم به ۴۰ درصد آب تصفیه شده و ۶۰ درصد آب چاه خواهد رسید.

رئیس کمیسیون سلامت با اشاره به وجود نیترات در آب چاه گفت: بر اساس اعلام سازمان های بهداشتی ۴۵ میلی گرم میزان استاندارد نیترات در آب ایست که این میزان بر اساس استاندارد ملی ما ۵۰ppm است، اما محیط زیست آمریکا استاندارد را ۱۰ppm اعلام کرده است.

آب چاه ها ۶۰ppm نیترات دارد و این رقم در آب پشت سدها ۱۰ppm است که در هنگام توزیع، آبی که مردم مصرف می کنند، ۳۰ppm نیترات دارد که این میزان برای کودکان زیر ۱۰ سال زیان آور است و حتی گفته است این میزان نیترات باعث مرگ نوزادان ۳ ماهه نیز می تواند بشود.

حافظی با بیان اینکه روزانه ۳ میلیارد تومان هزینه تصفیه آب تهران است، گفت: می توان بخشی از این هزینه را جهت تامین آب معدنی ارزان قیمت کرد و آبی که در لوله کشی ها می آید تنها صرف مصارف بهداشتی شود زیرا بر اساس آمارها تنها یک درصد از آب تصفیه شده صرف شرب شهروندان می شود.

وی درخواست کرد: شهرها به صورت علمی و زیربنایی اداره شوند، زیرا اداره شهر به شهر سنتی با وجود تمام تلاش های شبانه‌روزی مدیران راهگشا نخواهد بود، می بینیم که مردم نیز از این وضعیت ناراضی هستند در حالی که مدیران ما ۱۸ تا ۲۰ ساعت تلاش می کنند. روزانه ۱.۳ میلیاد تومان صرف جمع آوری زباله می شود که این رقم سالی ۴۰۰ میلیارد تومان است با مدیریت علمی می توان پیمانکاری را پیدا کرد که ۱۰۰ میلیارد تومان هم بدهد و صفر تا ۱۰۰ جمع آوری زباله در پایتخت را انجام دهد.

رئیس کمیسیون سلامت پیشنهاد کرد: فراکسیونی با عنوان فراکسیون توسعه، تحول و مدیریت شهری ایجاد شود و به دور از سیاست و با کمک مردم و اساتید دانشگاهی مدیریت علمی در شهر را تعریف کند. بیرون صحن شورای شهر تهران نزدیک به ۲۰ نفر از اهالی شهرک مسکونی زیتون که مدتهاست در خصوص تملک در صدور اسنادشان دچار مشکل هستند، دست به تجمع زدند.

خبرگزاری پارسینه – parsine.com

  • 30 بهمن

نظرات

نظر بدهید

پاسخ دهید